Over Mij

Harm Reijs

Het is mijn grootste kracht en passie om je te helpen bij het oplossen van (energetische) blokkades zodat je bewustzijn zich verruimt en je balans en groei ervaart in jezelf, je leven, je werk en relaties.

Om jou te helpen bij het verruimen van je bewustzijn, ben ik zelf ook actief bezig met dit proces. Het vergroten of verruimen van bewustzijn is een dynamisch proces, waarin je steeds weer gebruik maakt en leert van de ervaringen in je dagelijks leven.

Spiritual Response Therapy heeft mij definitief op het pad van heelheid en bewustwording gebracht. Ook andere opleidingen, zoals Mediumschap (door José Gosschalk) en Sensi-therapie, en de Transformational Presence-benadering van Alan Seale hebben ertoe bijgedragen dat ik de heelheid in mijzelf op een steeds dieper niveau kan ervaren. Ik merk dat hoe dieper mijn ervaring van heelheid gaat, hoe meer ik mijn kracht en mogelijkheden kan benutten voor mijn healingwerk. Het is een universele wet, dat zo diep als iemand in zichzelf gaat, zo diepgaand kan hij/zij ook anderen helpen.

Door al het healingwerk voor mijzelf en voor anderen ervaar ik diepgaande transformaties in mijn eigen leven, werk en relaties. Ik leef nu het leven waarvoor ik geboren ben: ik gebruik mijn hooggevoeligheid en mijn helende kwaliteiten en competenties om anderen te helpen bij heelwording.

Ik gun ook jou het leven waarvoor je geboren bent en help je graag bij het vrijmaken van de weg daarvoor! Neem gerust contact met me op.